Baan op het vliegveld

Op de officiele website van Schiphol is een gedeelte met vacatures voor de Schiphol Group. Er worden regelmatig medewerkers gezocht voor de volgende werkvelden: techniek, ict, operatie, finance en commercie. Ook juristen en personeel voor de afdelingen communicatie en HR kunnen aan de slag op het vliegveld. Het opleidingsniveau van de banen is meestal op HBO-niveau of hoger. Zo werden er in oktober 2014 een store manager gezocht, een assistent store manager en een inkoper ict systemen. Op de site kunnen geinteresseerden een zoekprofiel aanmaken. Als er een vacature vrijkomt die voldoet aan het zoekprofiel stuurt Schiphol een emailtje.

werken bij Randstad
Uitzendbureau Randstad heeft tientallen vacatures op en rond Schiphol. Gegadigden kunnen werken als teamleider, supervisor, netwerkbeheerder, vrachtwagen- en heftruckchauffeur, verkoopmedewerker, lasser, loodsmedewerker of als service medewerker voor een helpdesk.

Hotel banen & stage
Hotels in de buurt van de luchthaven zoeken bijna altijd koks en bedienend personeel. In het Sheraton Hotel kan stage worden gelopen op verschillende afdelingen. Stagiaires moeten wel een minimum periode van 20 weken kunnen werken. Er worden trainees gevraagd voor de Front Office, Duty Management, Human Resources, Food & Beverage, Accounting, Group & Convention, Sales, Online Marketing & PR en Guest Relations.

Schiphol parkeren

P3 Lang parkeren
P4 Basic Parking
P6 Valet parking
Excellence