tropische vakantie
– Verre zonreizen
– Cruises
– Rondreizen
– Safari reizen

Verre zonreizen

– Aruba
– Bali
– Curacao
– Caribisch gebied
– Dominicaanse Republiek
– Gambia
– Kaapverdische Eilanden
– Malediven
– Mauritius
Er is al een goedkope verre zonvakantie voor nog geen 300 euro. Een reis van 8 dagen naar de Kaapverdische Eilanden met verblijf in een 4 sterren appartement met zwembad is verkrijgbaar vanaf 294 euro bij D-Reizen. Een hotel (logies) heeft een vanaf prijskaartje van 352 euro. Een 5 sterren hotel met ontbijt op de Kaapverdische Eilanden kost honderd euro meer (vanaf 452 euro). Ben je niet aan een budget gebonden dan is wellicht Club Med een goede keus. De hotel keten biedt premium all inclusive vakanties aan in zonnige oorden wereldwijd.

afgemeerde cruise schepen

Kosten van een cruise

Populaire cruises die in Nederland geboekt worden zijn vaartochten in de Middellandse Zee. De cruises starten in Frankrijk, Spanje of Italie. Passagiers vliegen naar de opstapplaats van de cruiseboot. De cruisereizen zijn bijna altijd voordelig geprijsd. Echter veel dingen zijn exclusief waardoor de uiteindelijke prijs van de cruise een stuk hoger kan uitvallen. De hut maakt een groot verschil in de prijs die je betaalt. Een buitenhut is duurder dan een binnenhut. Het duurst is een suite met balkon. Ook de reisperiode heeft een behoorlijke invloed op de kosten. In het voor-en naseizoen liggen de prijzen lager. Fooigeld is verplicht (8-10 euro p.p.d) en wordt automatisch toegevoegd aan je rekening. Ook het drankenpakket is niet inbegrepen in de reissom. Als je op een zonnige cruise bent dan wil je toch een lekkere cocktail drinken? Dit drankenpakket ligt al snel rond de 25 euro p.p.d. De cruiseboot stopt regelmatig in een haven waarbij passagiers de kans hebben om een additionele excursie te boeken.

Cruise Middellandse Zee
D-Reizen biedt honderden cruises aan op de Middellandse Zee. Een goedkope cruise door het Westelijke Middellandse Zee kost 450 euro voor een week. De accommodatie is een binnenhut midscheeps. Een buitenhut (12m2) is niet groter maar heeft wel een raam naar de zee. De balkonhutten (17m2) liggen voor of achter op het schip. De duurste accommodatie zijn de suites. Het duurste type heeft een kameroppervlak van 52 m2 en een 24-uurs butlerservice.

Bijzondere cruises
Een paar aansprekende cruises zijn de Wereldcruise & Grand Voyages. In drie maanden tijd vaart men met een wereldcruise de wereld rond en doet hierbij meerdere continenten aan. Passagiers die wel een lange cruise willen maken maar geen maanden weg willen kunnen terecht bij de Grand Voyages. Enkele reizen uit dit genre zijn een tocht van Rome naar Dubai of van Genua naar Cuba.

olifant safarireizen

Verre Rondreizen

– safari Afrika
– rondreizen Amerika
– Canada
– China
– IndonesiĆ«
– Thailand
– Zuid-Afrika

Valet parking, Excellence parking, Smart parking, hotels Schiphol