Holiday Valet Parking Schiphol
Bij valet parkeren komt een medewerker van het bedrijf naar de terminal en brengt uw auto weg. Na uw vakantie brengt de medewerker de auto ook weer terug naar de terminal. Vaak maken online parkeeraanbieders een vergelijking met het valet parkeren van Schiphol zelf. Deze vergelijking laat dan zien dat valet parkeren op het vliegveld zelf veel duurder is. Echter de vergelijking is niet helemaal waarheidsgetrouw. Er wordt alleen de duurste valet service van Schiphol getoond. Maar er is ook een goedkopere variant: de Holiday Valet Parking Service. Deze service van Schiphol kost aanzienlijk minder. In prijs is de valet parking van Schiphol Airport is wel duurder maar daar staat meer betrouwbaarheid tegenover.

Voor- en nadelen van Schiphol Holiday Valet Parking
De voordelen zijn dat de auto op het terrein van Schiphol Airport zal worden geparkeerd. Schiphol is een vertrouwde naam waar veel klanten op durven vertrouwen. Nadelen zijn dat de auto niet overdekt kan worden geparkeerd (wel overdekt bij de standaard valet service) en dat de prijs wat duurder is dan de allergoedkoopste aanbieders.

valet parking Schiphol Airport Amsterdam

Goedkope valet parking Schiphol
Diverse valet parking bedrijven bij Schiphol parkeren uw auto in de buurt van de luchthaven. Reserveren is gebeurt online. Wanneer een reservering is gemaakt dan wordt een reserveringsbevestiging verzonden. Men kan tot 24 uur voor het vertrek de reservering wijzigen. Als men een half uur voor aankomst op Schiphol belt staat een medewerker te wachten. Deze chauffeur zal vervolgens uw auto op een parkeerterrein nabij Schiphol parkeren.

Valet parking Schiphol (van de luchthaven zelf) is wat duurder maar wordt uw auto wel op het terrein van de luchthaven geparkeerd. En dat is toch een veilig gevoel.