Holiday Valet Parking Schiphol P6
Bij valet parkeren komt een medewerker van het bedrijf naar de terminal en brengt uw auto weg. Na uw vakantie brengt de medewerker de auto ook weer terug naar de terminal. Vaak maken online parkeeraanbieders een vergelijking met het valet parkeren van Schiphol zelf. Deze vergelijking laat dan zien dat valet parkeren op het vliegveld zelf veel duurder is. Echter de vergelijking is niet helemaal waarheidsgetrouw. Er wordt alleen de duurste terminal valet service van Schiphol getoond. Maar er is ook een goedkopere variant: de Holiday Valet Parking P6. Deze service van Schiphol kost aanzienlijk minder. In prijs is de Valet Parking van Schiphol Airport wel wat duurder maar daar staat meer betrouwbaarheid tegenover.
P6 valet parking Schiphol Airport Amsterdam

Voor- en nadelen van Schiphol Holiday Valet Parking P6
De voordelen zijn dat de auto op het terrein van Schiphol Airport zal worden geparkeerd. Schiphol is een vertrouwde naam waar veel klanten op durven vertrouwen. U rijdt uw auto naar het kantoor op P6 waar u de autosleutels afgeeft. Hier haalt u ook de auto weer op. Van het kantoor is het 2 minuten lopen naar de terminal. Nadelen zijn dat de auto niet overdekt kan worden geparkeerd en dat de prijs wat duurder is dan de goedkoopste aanbieders. Op P3 Lang Parkeren is wel een overdekte parkeergarage maar dan moet u zelf de auto brengen. Schiphol Valet Parking P6 is van de luchthaven zelf en dat is toch een veilig gevoel.

Valet parking buiten Schiphol – 18% korting

AmsterdamAirportParking is een valet parking aanbieder aan de rand van Schiphol die plaats biedt aan 500 auto’s. Wanneer een reservering is gemaakt dan wordt een reserveringsbevestiging verzonden. Bij aankomst op Schiphol staat een medewerker op u te wachten. Deze chauffeur zal vervolgens uw auto op het bewaakte parkeerterrein net buiten Schiphol parkeren. AmsterdamAirportParking is vooral interessant als u langer dan een week wegblijft. Overdekt parkeren heeft een toeslag van 12 euro. U kunt tevens online aangeven of de auto gereinigd moet worden. Een reservering kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

18% korting op uw reservering
Ontvang 18% korting bij uw reservering op Amsterdamairportparkeren.nl