Holiday Valet Parking Schiphol P6
Bij valet parkeren komt een medewerker van het bedrijf naar de terminal en brengt uw auto weg. Na uw vakantie brengt de medewerker de auto ook weer terug naar de terminal. Vaak maken online parkeeraanbieders een vergelijking met het valet parkeren van Schiphol zelf. Deze vergelijking laat dan zien dat valet parkeren op het vliegveld zelf veel duurder is. Echter de vergelijking is niet helemaal waarheidsgetrouw. Er wordt alleen de duurste terminal valet service van Schiphol getoond. Maar er is ook een goedkopere variant: de Holiday Valet Parking P6. Deze service van Schiphol kost aanzienlijk minder. In prijs is de Valet Parking van Schiphol Airport wel wat duurder maar daar staat meer betrouwbaarheid tegenover.

Voor- en nadelen van Schiphol Holiday Valet Parking P6
De voordelen zijn dat de auto op het terrein van Schiphol Airport zal worden geparkeerd. Schiphol is een vertrouwde naam waar veel klanten op durven vertrouwen. Nadelen zijn dat de auto niet overdekt kan worden geparkeerd en dat de prijs wat duurder is dan de allergoedkoopste aanbieders. Op P3 Lang Parkeren is wel een overdekte parkeergarage maar dan moet u zelf de auto brengen.

P6 valet parking Schiphol Airport Amsterdam

Goedkope valet parking Schiphol
Er is een wildgroei van valet parking bedrijven buiten Schiphol waar u uw auto kunt parkeren. Reserveren gebeurt online. Wanneer een reservering is gemaakt dan wordt een reserveringsbevestiging verzonden. Als men een half uur voor aankomst op Schiphol belt staat een medewerker te wachten. Deze chauffeur zal vervolgens uw auto op een parkeerterrein buiten Schiphol parkeren.

P6 Valet parking Schiphol (van de luchthaven zelf) is wat duurder maar dan wordt uw auto wel op het terrein van de luchthaven geparkeerd. En dat is toch een veilig gevoel.
reserveer online parkeren op schip