– Voordelig parkeren op P3
– Met snelbus naar terminal in 5 minuten
– Vertrouwd op het terrein van luchthaven Schiphol

Kiezen uit:
– parkeren in de parkeergarage
– onoverdekt parkeren

Op terrein van luchthaven Schiphol
Het parkeerterrein van Smart Parking wordt begrensd door de startbanen van Schiphol en autosnelweg A4. Het is 24 uur per dag bereikbaar op 2-3 kilometer afstand van de aankomst- en vertrekhal. De gratis bus brengt u in 5 minuten naar de terminal.

Online reserveren

Het goedkoopste tarief is als u online reserveert. Het is tevens mogelijk om op de dag van vertrek langs te komen maar dan zijn de tarieven aanmerkelijk duurder. Acht dagen P3 Lang Parkeren kost vanaf 57,50 euro. Besluit u op de dag van vertrek langs te komen dan wordt een standaard inrijtarief gerekend. Kijk eens wat P3 Lang Parkeren reserveren u kost. U heeft de keus uit de overdekte parkeergarage of op het bewaakte parkeerterrein. De goedkoopste tarieven op Schiphol vindt u op P4 Basic Parking. Voordelen van parkeerterrein P3/P4 zijn parkeren dichtbij de terminal, gratis snelbus en de hoge betrouwbaarheid.

Inchecken op P3 Lang Parkeren

Passagiers die met de luchtvaartmaatschappij Transavia of TUI vliegen kunnen hun zelf en de bagage inchecken op het parkeerterrein van P3 Lang Parkeren (voorheen Smart Parking genoemd). Met deze super handige service kunt u zonder bagage in de gratis bus stappen die u naar de terminal brengt. Zeker op dagen dat het erg druk is maakt deze service een groot verschil.

P6 Valet parking

Nog sneller is P6 Valet Parking. U rijdt naar het kantoor bij parkeergarage P6. Dit is 2 minuten lopen van de terminal. Een medewerker rijdt vervolgens uw auto naar parkeerterrein P6 Premium Parkeren. Omdat de medewerkers gps tracking gebruiken kunt u na afloop van uw reis er zeker van zijn dat er maximaal 12 kilometer extra op de teller van uw auto staat. Bij P6 Valet Parking is online reserveren noodzakelijk. Drie dagen is het minimum aantal dagen om gebruik te mogen maken van P6 Valet Parkeren.

reserveer online parkeren op schiphol