– Voordelig parkeren op P3
– Met snelbus naar terminal in 5 minuten
– Vertrouwd op het terrein van luchthaven Schiphol

Kiezen uit:
– parkeren in de parkeergarage
– onoverdekt parkeren

Op terrein van luchthaven Schiphol
Het parkeerterrein van Smart Parking wordt begrensd door de startbanen van Schiphol en autosnelweg A4. Het is 24 uur per dag bereikbaar op 2-3 kilometer afstand van de aankomst- en vertrekhal. De gratis bus brengt u in 5 minuten naar de terminal.

Online reserveren

Het goedkoopste tarief is als u online reserveert. Het is tevens mogelijk om op de dag van vertrek langs te komen maar dan zijn de tarieven aanmerkelijk duurder. Acht dagen Smart Parking kost vanaf 49,50 euro. Besluit u op de dag van vertrek langs te komen dan wordt een standaard inrijtarief gerekend. Kijk eens wat Schiphol Smart Parking reserveren u kost. Het is niet de allergoedkoopste prijs maar wel een zeer concurrerend tarief. Voordeel zijn de locatie dichtbij de terminal en een parkeeraanbieder met een prima reputatie.

Inchecken op Smart Parking

Passagiers die met de luchtvaartmaatschappij Transavia of TUI vliegen kunnen hun zelf en de bagage inchecken op het parkeerterrein van Smart Parking. Met deze super handige service kunt u zonder bagage in de gratis bus stappen die u naar de terminal brengt. Zeker op dagen dat het erg druk is maakt deze service een groot verschil.

Holiday Valet parking

Nog sneller is Holiday Valet Parking. U rijdt naar de terminal waar een medewerker van Schiphol Parking u opwacht. Deze medewerker rijdt uw auto naar het terrein P6 Premium Parkeren. Omdat de medewerkers gps tracking gebruiken kunt u na afloop van uw reis er zeker van zijn dat er maximaal 12 kilometer extra op de teller van uw auto staat. Bij Holiday Valet Parking is online
reserveren noodzakelijk. Prijzen zijn vanaf 69,50 euro voor 8 dagen. Vijf dagen is het minimum aantal dagen om gebruik te mogen maken van Holiday Valet Parkeren.