Reisbureau op Schiphol

Schiphol.nl heeft ook een reisbureau waar vakanties, tickets, hotels en auto’s geboekt kunnen worden. Het call center kost 0.40 p/m en is open van maandag-vrijdag: 8.00-23.00 uur en zaterdag-zondag: 10.00-17.00 uur. Reisbureau Schiphol werkt samen met verschillende bekende bedrijven die de eigenlijke boekingen verrichten. Zo is reisorganisatie Elmar degene die de vakanties boekt, Booking verzorgt de reserveringen voor hotels en Airtrade boekt vliegtickets en autohuur. Bij onverhoopte problemen moet men de touroperator aanspreken. Schiphol reisbureau is alleen verantwoordelijk voor het doorgegeven van informatie.

Vliegtickets

Op Schiphol.nl maakt reisbureau Airtrade de boekingen voor de vliegtickets. Het reisbureau is onderdeel van reisimperium John Fentener van Vlissingen (o.a Cheaptickets, BudgetAir). Airtrade is redelijk goedkoop in vergelijking met andere reisbureau’s. Er is een ruim aanbod van tickets en de boekingskosten vallen niet te veel uit de toon. De online boekingskosten bedragen 21.50 euro. Voor een telefonische boeking wordt 31.50 euro gevraagd. Tussen de boekingbevestiging en het sturen van het e-ticket zat bij onze boeking 11 minuten. Bij World Trade Center WTC boekten we ook een vliegticket maar hierover waren we minder tevreden. Het goedkope ticket op het internet bleek drie tientjes duurder. Een toeslag werd vlak voor het afrekenen met Ideal in rekening gebracht. En een week na betaling moesten we zelf wederom contact opnemen (dure helpdesk) waar ons ticket bleef.

Hotels

De accommodaties op schiphol.nl worden geboekt door Booking.com. Met hun special deals is Booking een goede keus voor hotels in het buitenland.
Blijft men in Nederland dan zijn sites als Vakantieveilingen.nl, Weekendjeweg.nl en Hotelspecials.nl wellicht een goedkoper alternatief. Rond Schiphol zijn verschillende accommodaties. Een hotel waar veel reizigers naar toe gaan is citizenM Schiphol Airport. Meer informatie is te vinden op: Hotels Schiphol.

Schiphol parkeren

P3 Lang parkeren Schiphol
P4 Basic Parking Schiphol
P6 Valet parking Schiphol
Parkeren naast vertrekhal

Autohuur

De autoverhuur bedrijven zijn te vinden op Schiphol Plaza bij Aankomsthal 3. Men kan er terecht van 06:00 – 23:00 uur (23.30). De autoverhuur bedrijven op Schiphol Plaza zijn Avis, Budget, Sixt, Hertz, Europecar, National Car Rental en Enterprise Rent-A-Car.

Vakantie boeken

Vakantie Finland
Verre reizen
Fly Drive Spanje