Goedkoop parkeren op Schiphol P4 Basic Parking
Er is een wildgroei aan bedrijven rondom Schiphol Airport die goedkoop parkeren aanbieden. Vaak worden er voordelige prijzen getoond. Maar hoe is het met de betrouwbaarheid en de veiligheid van uw auto gesteld? Wat is de reistijd vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld?
P4 Basic Parking is het goedkoopste parkeerterrein op Schiphol zelf. Er staan slagbomen voor het terrein die op nummerherkenning werken. Er zijn geen medewerkers aanwezig. Een snelbus haalt ieder kwartier klanten op en rijdt in 10 minuten naar de luchthaven. P4 Basic Parking is vertrouwd parkeren op de luchthaven zelf.

reserveer online parkeren op schiphol

Goedkoop parkeren op Q-Park

Q-Park is een vertrouwde naam in Nederland. Het bedrijf exploiteert 260 parkeerfaciliteiten in vrijwel alle grote steden. Q-Park heeft nabij Schiphol een parkeergarage met slagbomen in Hoofddorp. Voor €55 kan men maximaal 21 dagen goedkoop parkeren. Dit tarief is inclusief gratis vervoer van en naar het vliegveld voor maximaal 5 personen met Connexxion lijn 300. Men kan op ieder moment van de dag de parkeergarage uitrijden.
Parkeren bij Schiphol vanaf €2,50 per dag
– 3 – 8 dagen voor €37.50
– 9 – 15 dagen voor €47.50
– 16 – 22 dagen voor €55.00

Gratis vervoer naar vliegveld
De bus rijdt 24 uur per dag. In 15 minuten bent u op Schiphol. De bus vertrekt vanaf het busplatform tegenover het Spaarne ziekenhuis.

Parkeren Schiphol

P3 Lang Parkeren op Schiphol (minimum is 3 dagen)
P6 Valet Parkeren op Schiphol (minimum is 3 dagen)
– P1 en Privium Excellence zijn erg geschikt voor kort parkeren