Goedkoop parkeren op Schiphol P4 Basic Parking
Er is een wildgroei aan bedrijven rondom Schiphol Airport die goedkoop parkeren aanbieden. Maar hoe is het met de betrouwbaarheid en de veiligheid van uw auto gesteld? Wat is de reistijd vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld?
P4 Basic Parking is het goedkoopste parkeerterrein op Schiphol zelf. Er staan slagbomen voor het terrein die op nummerherkenning werken. Er zijn geen medewerkers aanwezig. Een snelbus haalt ieder kwartier klanten op en rijdt in 10 minuten naar de luchthaven. P4 Basic Parking is vertrouwd parkeren op de luchthaven zelf.

reserveer online parkeren op schiphol

Goedkoop parkeren met 18% korting

Zoekt u een goedkope parkeerplaats op Schiphol dan kan AmsterdamAirportParking een prima alternatief zijn. AmsterdamAirportParking is een valet parking aanbieder die aan de rand van Schiphol is gevestigd. Het bedrijf heeft plaats voor 500 auto’s. Wanneer een reservering is gemaakt dan wordt een reserveringsbevestiging verzonden. Bij aankomst op Schiphol staat een medewerker op u te wachten. Overdekt parkeren is mogelijk tegen een kleine toeslag. Extra diensten zijn het reinigen en wassen van de auto. De prijzen liggen vaak onder die van P4 Basic Parking.
Bereken uw prijs incl. 18% korting

Parkeren Schiphol

P3 Lang Parkeren op Schiphol (minimum is 3 dagen)
P6 Valet Parkeren op Schiphol (minimum is 3 dagen)
– P1 en Privium Excellence zijn erg geschikt voor kort parkeren

Goedkoop parkeren Schiphol - Parkos.com