Schiphol Airport heeft verschillende parkeerterreinen. Er zijn in totaal zo’n 37.500 parkeerplaatsen. Een flink gedeelte (15.000 plaatsen) is gereserveerd voor personeel van de luchthaven. Voor passagiers zijn ruim 22.000 parkeerplaatsen beschikbaar. Waar zijn de goedkoopste plekken te vinden? Is er korting Schiphol parkeren?

Korting Schiphol parkeren

De sterkste troef van parkeren op Schiphol zelf is de betrouwbaarheid en de ligging bij de terminal. Korting Schiphol parkeren is vooral te vinden bij parkeerbedrijven die net buiten de luchthaven liggen. Met de zoekbox filtert u de meest aantrekkelijke bedrijven die voor u van belang zijn.

Gratis parkeren + hotel Schiphol

Een aantal hotels Schiphol hebben Park, Fly, Sleep arrangementen. De auto mag dan gratis geparkeerd worden tijdens de vakantie. Park, Fly. Ook Accor hotels heeft Park, Fly, Sleep arrangementen. Bekende hotelmerken van Accorhotels zijn Ibis, Novotel, Mercure, Sofitel, Swissotel, Adagio, Pullman en Raffles.

Valet parking voor de terminal
Bent u op zoek naar korting Schiphol parkeren dan kunt u . De snelste manier om uw auto te parkeren is P6 Valet Parking. Schiphol heeft hier veel ruimte voor vrijgemaakt en ziet gunstige perspectieven. Steeds meer passagiers kiezen voor het gemak van parkeren voor de terminal.

Parkeren Schiphol

P3 Lang Parkeren op Schiphol (minimum is 3 dagen)
P4 Basic Parking (reserveren verplicht)
– P1 en Privium Excellence zijn erg geschikt voor kort parkeren
– Terminal valet parkeren (parkeren voor de terminal)