Goedkoop parkeren op Schiphol + betrouwbaar
Er zijn tientallen bedrijven rondom Schiphol Airport die goedkoop parkeren aanbieden. Vaak worden er voordelige prijzen getoond. Maar hoe is het met de betrouwbaarheid en de veiligheid gesteld? Wat is de reistijd vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld?

Q-Park

vanaf €2.50 per dag in parkeergarage
– 3 – 8 dagen voor €37.50
– 9 – 15 dagen voor €47.50
– 16 – 22 dagen voor €55.00
Q-Park
is een vertrouwde naam in Nederland. Het bedrijf exploiteert 260 parkeerfaciliteiten in vrijwel alle grote steden. Q-Park heeft nabij Schiphol een parkeergarage met slagbomen in Hoofddorp. Voor €55 kan men maximaal 21 dagen goedkoop parkeren. Dit tarief is inclusief gratis vervoer van en naar het vliegveld voor maximaal 5 personen met Connexxion lijn 300. Men kan op ieder moment van de dag de parkeergarage uitrijden.

Gratis vervoer naar vliegveld
De bus rijdt 24 uur per dag. In 15 minuten bent u op Schiphol. De bus vertrekt vanaf het busplatform tegenover het Spaarne ziekenhuis.

Goedkoop parkeren op Schiphol Airport

Schiphol Smart Parking is ongeveer 10 euro duurder dan Q-Park als men de auto 8 dagen parkeert. Belangrijk voordeel van Smart Parking is dat de auto op het parkeerterrein van de luchthaven staat. Het is ongeveer 2 kilometer naar de vertrekhal. Iedere 10 minuten rijdt er een gratis pendelbus naar de vertrekhal. Smart Parking staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit.