Fly and drive naar Spanje

Fly and drive naar Spanje, wat moet u zien? Spanje staat bekend als één van de mooiste landen van Europa. Dit komt niet alleen door de rijke natuur en de prachtige landschappen, maar ook door de sfeervolle haventjes, de luxe hotels en restaurants en de indrukwekkende bezienswaardigheden. Een fly and drive naar Spanje is dan ook een zeer goed idee. Om het beste te halen uit uw tijd, is het belangrijk eerst te bedenken wat u wilt zien. Daarom volgen nu de mooiste plekjes die u niet mag missen.

Las Medulas

Eén van de meest bijzondere natuurgebieden in Spanje is Las Medulas. Het is een gebied vol met rode rotsformaties in combinatie met prachtige groene bebossing. Deze samenloop van twee natuurelementen zorgt voor een magisch uitziend natuurgebied.

Moraira

Tijdens een trip naar Spanje kan een mooie kustplaats niet ontbreken. Dit sfeervolle havenstadje aan de Costa Blanca zult u niet gauw vergeten. De zuiver blauwe zee in combinatie met de witte en beige huisjes aan de kust zorgen voor een betoverend plaatje.

Parque Nacional de Ordesa

Voor een zeer gevarieerd landschap met uiteenlopende elementen is dit een prachtpark. Het park, gelegen in de Pyreneeën, bevat niet alleen indrukwekkende berggebieden met valleien, maar ook rivieren, bebossing, rotsgebieden en de hoogste waterval van Europa.

Las Bárdenas Reales

Voor een apart, indrukwekkend landschap is het Las Bárdenas Reales park uitstekend. Het is gelegen in een woestijnachtig gebied, en bevat spectaculair gevormde bruine rotsheuvels die u versteld zullen doen staan.

Gaztelugatxe

De naam is bijna net zo vreemd als de plek zelf. Gaztelugatxe is een klein eilandje, gevormd als een puntige, rotsige heuvel met enige begroeiing. Ondanks het feit dat er maar één gebouw staat, namelijk een kapel die helemaal aan de top gebouwd is, is het een zeer indrukwekkende en onvergelijkbare plek. Via een smalle stenen brug loop je van het vasteland zo op het eilandje.

Schiphol parkeren

P6 Valet parking, P4 Basic Parking
P3 Smart Parking (P3 Lang Parkeren)
Privium Excellence Parking