schiphol excellence parking
Excellence Parking is een overdekte parkeergarage die direct naast Vertrekhal 3 is gelegen. Men staat letterlijk binnen 1 minuut in de vertrekhal. Europese vluchten vertrekken veelal vanuit Vertrekhal 3. Naar de autosnelweg is enkele minuten rijden. De parkeerplaatsen zijn ruim waardoor ook grote modellen eenvoudig geparkeerd kunnen worden. Het parkeertarief kent een vaste prijs. Het maakt geen verschil in prijs of men online reserveert of op het laatste moment komt binnenrijden (behalve de zekerheid dat je plek hebt).

ingang van Schiphol Excellence vertrekhal 3
Voor de deuren staan automaten. Uitsluitend mensen die hun auto geparkeerd hebben in Excellence Parking hebben toegang tot de afgesloten parkeergarage. De parking is ideaal voor korte trips en passagiers ophalen of wegbrengen. Bij de toegangsdeur is een trap waarmee men binnen een halve minuut bij de deuren staat van aankomsthal 4. De deur van vertrekhal 3 ligt 150 meter verderop en naar de andere twee vertrekhallen is enkele minuten lopen. De parkeergarage heeft tevens een exclusieve wachtkamer met koffie en zitplaatsen. Tegenover de oprit van de eerste verdieping zijn oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Privium Excellence Schiphol

sheraton hotel schiphol
Tegenover de vertrekhal 3 en Excellence Parking ligt het luxe Sheraton Hotel. Gasten van het Sheraton Airport Hotel mogen ook parkeren in de parkeergarage van het hotel. Het hotel vraagt hier een tarief voor dat vergelijkbaar is met Privium Excellence Parking.

Tags: schiphol parkeren, Smart Parking, Valet Parking, Excellence parking, Privium Excellence, Privium, vliegveld, luchthaven, parkeergarage, zakelijk parkeren, kort parkeren