schiphol excellence parking
Privium Plus Excellence Parking is een overdekte parkeergarage die direct naast Vertrekhal 3 is gelegen. Men staat letterlijk binnen 1 minuut in de vertrekhal. Europese vluchten vertrekken veelal vanuit Vertrekhal 3. Naar de autosnelweg is enkele minuten rijden. De 400 parkeerplaatsen zijn ruim waardoor ook grote modellen eenvoudig geparkeerd kunnen worden.

ingang van Schiphol Excellence vertrekhal 3
Voor de deuren van Privium Plus Excellence Parking staan automaten. Uitsluitend mensen die hier hun auto geparkeerd hebben in hebben toegang tot de afgesloten parkeergarage. De parking is ideaal voor korte trips en passagiers ophalen of wegbrengen. Bij de toegangsdeur is een trap waarmee men binnen een halve minuut bij de deuren staat van aankomsthal 4. De deur van vertrekhal 3 ligt 150 meter verderop en naar de andere twee vertrekhallen is enkele minuten lopen. De parkeergarage heeft tevens een exclusieve wachtkamer met koffie en zitplaatsen. Tegenover de oprit van de eerste verdieping zijn oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Privium Plus parking zones

Naast de exclusieve parkeergarage van Privium Excellence is het ook mogelijk om te parkeren in de Privium zones op parkeerterrein P3 of P1. Deze Privium parkeerplaatsen zijn vooraan geplaatst waardoor u sneller de terminal kunt bereiken. Een alternatief voor Privium Excellence is Terminal Valet Parking. Hier parkeert u uw auto voor de terminal en een medewerker van de luchthaven rijdt uw auto naar een afgesloten parkeergarage. Uw auto staat bij terugkomst klaar voor de deur van de terminal.

Parkeergarages op P3 en P6
Een goedkoper alternatief is P6 Valet Parking (2 minuten lopen naar de terminal). De voordeligste parkeergarage op de luchthaven bevindt zich op P3.

sheraton hotel schiphol
Tegenover de vertrekhal 3 en Excellence Parking ligt het luxe Sheraton Hotel. Gasten van het Sheraton Airport Hotel mogen ook parkeren in de parkeergarage van het hotel. Het hotel vraagt hier een tarief voor dat vergelijkbaar is met Privium Excellence Parking.

Tags: Excellence parking, Privium Excellence,, Schiphol parkeren, smart parking, P3 lang parkeren, P6 valet parking, Privium, vliegveld, luchthaven, parkeergarage, zakelijk parkeren, kort parkeren, P4 Basic Parkeren