Ervaringen parkeren Schiphol op parkeersites

Parkerenluchthavenschiphol doet ieder jaar een onderzoek naar valet parkeren op Schiphol.Duizenden reizigers lieten een reactie van zich horen. Schiphol P3 Lang Parkeren werd uitgekozen als beste shuttle service. P3 Smart Parking valt onder Schiphol Parking en ligt op het terrein van vliegveld Schiphol zelf. Het kan dan ook het snelst online geboekt worden. Acht dagen parkeren op Smart Parking kost vanaf 49 euro. Verschillende websites op het internet vergelijken parkeer aanbieders met elkaar. Doordat veel parkeerterreinen verder weg liggen zijn deze vaak goedkoper in prijs dan parkeren Schiphol. De klant zal in dat geval een afweging moeten maken of hij kiest voor de goede naam van Schiphol of voor een wat goedkopere prijs.

Ervaringen op Kassa Vara
Er zijn enkele bekende forums van Kassa en Tros Radar waar mensen hun ervaringen posten over het parkeren op Schiphol. Er zijn wel de nodige reclame links op gepost zodat het moeilijk is om een objectief beeld te vormen. In het algemeen zijn veel mensen tevreden over het lang parkeerterrein P3. Dit ligt op Schiphol zelf. Men parkeert zelf de auto op P3 en neemt daarna de snelbus naar de vertrekhal. Het goedkoopst parkeren op de luchthaven zelf is parkeerterrein P4 Basic Parking.

Valet service
Vaak wordt ook een valet service aangeboden. Men geeft de autosleutels af bij de vertrekhal aan de medewerker van het parkeerrterrein en de auto staat weer gereed als men terugkomt van vakantie. Toch zijn er genoeg mensen die huiverachtig zijn met het afgeven van de autosleutels. Wordt er met de auto niet keihard gereden? Hoe zit het als een parkeermedewerker schade aan de auto veroorzaakt? Wordt de auto ook daadwerkelijk overdekt geparkeerd als je daar voor betaald hebt? P6 Valet Parkeren op de luchthaven zelf is vertrouwd. Medewerkers van de luchthaven rijden uw auto weg. Er wordt niet meer dan 12 km met de auto gereden.

reserveer online parkeren op schip