Ervaringen parkeren Schiphol op parkeersites

De website Parkerenluchthavenschiphol.nl doet ieder jaar een onderzoek naar valet – shuttle parkeren op Schiphol.Duizenden reizigers lieten een reactie van zich horen en verkozen (volgens de site althans) Centralparking.nl als beste valet parking. Schiphol Smart Parking werd uitgekozen als beste shuttle service. Smart Parking valt onder Schiphol Parking en ligt op het terrein van vliegveld Schiphol. Het kan dan ook het snelst via de officiele website van Schiphol.nl geboekt worden. Acht dagen parkeren op Smart Parking kost 49,50 euro. Verschillende websites op het internet vergelijken parkeer aanbieders met elkaar. Doordat veel parkeerterreinen verder weg liggen zijn deze vaak goedkoper in prijs dan Smart Parking. De klant zal in dat geval een afweging moeten maken of hij kiest voor de goede naam van Schiphol of voor een voordeliger prijs.

Ervaringen op Kassa Vara
Er zijn enkele bekende forums van Kassa en Tros Radar waar mensen hun ervaringen posten over het parkeren op Schiphol. Er zijn wel de nodige reclame links op gepost zodat het moeilijk is om een objectief beeld te vormen. In het algemeen zijn veel mensen tevreden over lang parkeerterrein P3. Dit ligt op Schiphol zelf. Men parkeert zelf de auto op P3 en neemt daarna de snelbus naar de vertrekhal.

Valet service
Vaak wordt ook een valet service aangeboden. Men geeft de autosleutels af bij de vertrekhal aan de medewerker van het parkeerrterrein en de auto staat weer gereed als men terugkomt van vakantie. Toch zijn er genoeg mensen die huiverachtig zijn met het afgeven van de autosleutels. Wordt er met de auto niet keihard gereden? Hoe zit het als een parkeermedewerker schade aan de auto veroorzaakt? Wordt de auto ook daadwerkelijk overdekt geparkeerd als je daar voor betaald hebt? Centralparking.nl is een bekende valet parking aanbieder. Ze schrijven op hun website dat ze jaarlijks meer dan 40.000 klanten helpen.