beste restaurant

Beste restaurant op Nederlands vliegveld

Volgens een artikel van het online magazine The Daily Meal was Bubbles Seafood & Winebar het beste restaurant dat op de Nederlandse vliegvelden was te vinden. Het restaurant was nummer 28 op een lijst van 35 beste vliegveld restaurants. The Daily Meal stelde de top 35 samen uit reviews van bekende travel sites als CNN, Conde Nast Travelers en Travel Channel. Volgens USA Today was het zelfs het 6e beste luchthaven restaurant ter wereld.

Zeevruchten & wijn

Zoals de naam van het restaurant al suggereert (Bubbles Seafood & Winebar) draait het voedsel en de drank om zeevruchten en een goede wijnkaart. Ook de sushi is prima volgens het Engelse magazine. De horeca gelegenheid serveert exclusieve wijnen waaronder de befaamde Taittinger Comtes de Champagne die in 2012 tot beste champagne ter wereld werd uitgeroepen. De keuze van de wijnen kwam tot stand door wijnhuis Oud Reuchlin & Boelen.

Nummer 1 kwam uit Londen

De top 35 werd aangevoerd door ‘The Gorgeous Kitchen’ op Heathrow Airport in Londen dat zowel traditioneel Engelse voedsel serveert als moderne gerechten. Op nummer twee stond Legal Sea Foods op Boston Logan International Airport dat uitblinkt in vis, krab en zeevruchten. Nummer drie tenslotte was Sushi Kyotatsu op Narita International Airport in Japan.

Reviews

Als men de reviews leest op Tripadvisor dan krijgt Bubbles 3.5 rondje van de 5 rondjes. Je zou misschien hoger mogen verwachten. Mensen waren vooral ontevreden over de prijzen (duur, overprijsd) en onvriendelijk personeel. Positief was men over de kwaliteit. De waarderingen op Facebook waren hoger. Van de 110 openbare recensies gaven 48 mensen op Facebook Bubbles 5 sterren en 30 mensen beoordeelden het restaurant met 4 sterren. Slechts 8 reviews gaven Bubbles een slecht/onvoldoende cijfer (1-2 sterren). FourSquare geeft een verdeeld beeld: de bezoekers gaven het restaurant een 6.9 (“people have mixed feelings about this place”).

la place op schiphol plaza

La Place

La Place kwam niet voor op deze lijst van beste restaurants. Dit neemt niet weg dat het restaurant een van de meest bezochte horeca gelegenheden is op Schiphol. La Place is te vinden voor de douane in Schiphol Plaza.